Sådan fungerer forummet (for Skovhaven v. Smukfest)

Vi bruger forummet her til sparring, organisering og koordinering omkring Skovhaven hos Smukfest i Skanderborg. I indlægget her, kan I se, hvordan vi gør, og hvad de forskellige ting i forummet kan.

Kategorien TagTomat & Smukfest: Alle indlæg som er relateret til haven oprettes under kategorien “TagTomat & Smukfest”, som er en underkategori under “Projekter”.

Når I logger på forummet finder I de relevante indlæg ved at vælge kategorien “Projekter”, der hvor der står “alle kategorier” (øverst til venstre - hvis I ikke kan se den, så scroll lidt ned).

Herefter kan I igen filtrere og vælge “TagTomat & Smukfest” i stedet for “alle”.

Emner og kommentarer: For at oprette nye emner, skal I først oprette en bruger og være logget ind. Herefter går i til forsiden af forummet (tryk på TagTomat-logoet øverst til venstre, så kommer I altid tilbage til forsiden). Her er der øverst til højre en grå boks, hvor der står “+nyt emne”. Tryk her hvis I vil oprette et nyt emne.

Når I laver et nyt emne, så skriver I en titel, vælger “Projekter - TagTomat & Smukfest” under kategori.

Herefter skriver ellers bare løs og slutter af med at trykke på “Opret emne”.
Smukfest_forumguide_7

For at kommentere på et emne, skal I oprette et “svar”.

Og tryk på “Svar” når I er færdige med at skrive.
Smukfest_forumguide_9

Vi skal sammen finde ud af, hvilke emner, der giver mening at have her i kategorien. Lige nu har jeg oprettet nogle, så vi har et udgangspunkt at arbejde med, men I er mere end velkomne til at oprette dem, som I synes giver mening. Det kan fx være at I vil have et emne pr. plantekasse (til at koordinere indhold, hvem som gør hvad osv.), eller et emne pr. arbejdsopgave (vanding, lugning, andet). Kom meget gerne med jeres inputs til, hvad I synes giver mening som svar herunder.

Gruppe: Jeg har oprettet en gruppe med navnet Skovhaven-SmukFest, som I alle er inviteret til. Den kan bruges til at skrive til alle medlemmer på én gang i en kommentar - skriv @Skovhaven-SmukFest, så får alle medlemmer en notifikation om at der er skrevet noget til jer.
Hvis I ønsker det, kan gruppefunktionen også bruges til at lave emner, som det kun er jer, der kan læse. Vi opfordrer til så meget åbenhed som muligt, men hvis der er visse ting, I helst vil holde privat, er det altså en mulighed. Skriv gerne et svar herunder om, hvad I tænker om det.

Og HUSK - hvis I støder på problemer (også forum-tekniske) siger I bare til, så skal vi gøre vores bedste for at guide jer.

1 Synes om