Velkommen til TagTomats forum for vidensdeling


#1

Her deler vi viden om grønne fællesskaber, hvordan du kan dyrke alt fra tomater på taget til spiselige svampe i din vindueskarm.

Du kan finde links til TagTomats eksisterende guides mm. Du bør gå på besøg og deltage i diskussioner, hvis du vil udvikle videre på vores fællesskab, skabe nye produkter sammen mm.

TagTomat står bag forummet og du må gerne dele tips og tricks samt links til andre blogs mm, men det er ikke tilladt at reklamere direkte for produkter eller webshops fra andre firmaer end TagTomat. Du kan læse generelle retningslinjer her


#2

Fik min svampesæk og startede den 28. sept. 2018. Den har hængt i et værelse med omkr. 18 gr.C, Gardiner trukket for. Nu skriver vi 9. oktober, altså 13. dag. Foroven i sækken er der noget hvidt, grønligt og gult. Kan jeg forvente, at der kommer noget ud af det? Ingen tegn på østershatte. ???
Venlig hilsen
Jytte Carstensen


#3

Hej Jytte

Hvis der er grønlige plamager har du været uheldig og får en, hvor temperaturen blev for høj i sommers pga. den varme hede.

Vi vil meget gerne enten refundere eller sende dig en ny. Kan du skrive hvilken adresse vi skal sende den til på info@tagtomat.dk, eller alternativt kommer forbi vores showroom på Jagtvej 59 og hente en ny.

Vi er blevet klogere på hvordan Østershatte opfører sig når der er tørke i fire måneder i træk, det tager vi med i planlægningen af fremtidige sæsoner.

Venlig hilsen
Mads